English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

10 Ekim 2013 Perşembe

YOU'VE FALLEN FOR ME ( KOREAN )


Şimdi sizlerle çok eğlenceli bir gençlik dizisi daha paylaşacağım. Heartstrings diğer adıyla You've Fallen For Me 2011 yapımı zevkli bir dizi. Bu dizide tanıdık yüzler olmasının yanı sıra dizinin ostları da bir o kadar güzel. Diziyi bitirdikten sonra bile tekrar tekrar izleyesiniz gelebilir. Ben şahsen canım sıkıldıkça izliyorum.Gelelim dizinin bilgilerine...
OYUNCULAR
Park Shin Hye - Lee Kyu Won
Jung Yong Hwa - Lee Shin
Song Chang Ui - Kim Suk Hyun
So Yi Hyun - Jung Yoon Soo
Woo Ri - Han Hee Joo
Kang Min Hyuk - Yeo Joon
Lee Hyun Jin - Hyun Ki Young
Im Se Mi - Cha Bo Woon



Lee Shin üniversitede çağdaş müzik bölümünde okumaktadır. Ayrıca ''The Stupid'' isimli grubun solistliğini ve gitaristliğini yapmaktadır. Lee Shin yakışıklılığı ile tüm kızları kendine hayran bırakmaktadır fakat her gün aldığı yüzlerce aşk itirafından bıkmıştır. Etrafındaki insanlara soğuk davranan , kendini beğenmiş birisidir. Profesör Jung Yoon Soo ya karşı tek taraflı bir aşk beslemektedir.
Lee Kyu Won müzisyen bir ailede doğmuş , cana yakın ve zeki bir kızdır. Dedesi geleneksel müziğin temsilcilerinden birisidir ve torunununda geleneksel müzikte uzmanlaşmasını istemektedir. Dedesinin beklentilerinden dolayı Lee Kyu Won da üniversitenin geleneksel müzik bölümünde okumaktadır.
Bir akşam Lee Kyu Won ve arkadaşları ''The Stupid'' grubunu izlemeye giderler ve Lee Kyu Won onların yaptığı müziği sever. Geleneksel müzik bölümünden bir profesörün hastane masraflarını karşılamak için 'The Stupid' grubunun sahne almasını ister ve onlarla anlaşır. Fakat konser günü grubun solisti Lee Shin gelmez. Onu izlemeye gelen kızlarsa Lee Kyun Won dan bilet paralarını geri ister. Konser bitiminde kalan parayı profesörün ailesine vermek için hastaneye giden Lee Kyu Won kötü haberle karşılaşır profesör hayatını kaybetmiştir. Ertesi gün konser için verilen ücreti geri iade etmek için Lee Shin Lee Kyu Wonun yanına gider fakat profesörün öldüğünden haberi yoktur. Kavga ederler ve Lee Kyu won ile iddaa ya girerler geleneksel müzik grubu ile çağdaş müzik grubu yarışacak kaybeden taraf kazananın bir ay kölesi olacaktır. Yarışma esnasında Lee Kyu Won un müzik aletinin teli kopar bu yüzden yarışmayı kaybederler ve o Lee Shin in kölesi olur. Böylece hikayemiz başlar. Kölelik yaptığı sürede Lee KYU Won Lee Shinden hoşlanmaya başlar fakat Lee Shin profesöre aşıktır. Gel gelelim üniversitenin 100.yıl performansı için sergilenecek gösterinin yönetmeni olarak profesörün ayrıldığı ve hala aşık olduğu Kim Suk Hyun seçilir. Kim Suk Hyun ise gösteride yer alması için ısrarla Lee Shin ve Lee Kyu Wonu istemektedir. Gösteri nedeniylede yakınlaşan Lee Shin ve Lee Kyu Won yeni bir aşka yelken açar. Daha öncede söylediğim gibi sevimli kızımız Lee Kyu Won, Lee Shinin profesöre olan aşkından kurtulmasına ve kendisine aşık olmasına neden olmuştur. Aşkları çok güzel giderken 100.yıl performansındaki basarısından dolayı Lee Kyu Wona eğitim için ingiltereye gönderilme teklifi gelir. Bu sırada da Lee Shin bileğindeki problemden dolayı gitar çalamaz olmuştur. Lee Kyu Won bu yüzden ingiltereye gitmek istemez ama önceleri kendini beğenmiş,soğuk bir kişiliğe sahip olan Lee Shin aşkının eğitimi için ayrılmak istediğini söyler fakat bileğinden ameliyat olacağını söylemez. Gel gelelim Lee Kyu Won ingiltereye gider bir kaç sene sonra Kim Suk Hyun başka bir müzikal için tekrar Lee Shin ve Lee Kyu Won ile çalışmak ister. Lee Shin bileğinden ameliyat olduğunu Lee Kyu Won öğrenmesin diye teklifi reddeder fakat daha sonra ikna olur. Lee Kyu Won ingiltereden müzikal için döner ve bu sayede Lee Shinin ameliyat olduğunu öğrenir. Soluğu onun yanında alır tekrar tartışırlar ve ortamı terk eder. Lee Shin ve Lee Kyu Won birbirlerinden habersiz birlikte güzel anılara sahip oldukları parka giderler ve orada karşılaşırlar bu olayla aralarındaki buzlar erir ve tekrar kavuşurlar...
Fazlasıyla genel olsada elimden geldiğince dizinin bir özetini sizinle paylaşmaya çalıştım.  Diziyi izlediğinizde olayları , eğlenceyi sizlerde göreceksiniz. 


DİZİ MÜZİKLERİ
You've Fallen For Me - Jung Yong Hwa (C.N.BLUE)
The Day We Fall in Love - Park Shin Hye
Star - Kang Min Hyuk (C.N.BLUE)
Because I Miss You - Jung Yong Hwa (C.N.BLUE)
I Don't Know - M Signal
Even If It's Not Necessary - FTIsland
Give Me A Smile - M Signal
Thought We're Only Friends - Oh Won Bin


YOU'VE FALLEN FOR ME TRAİLER

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder