English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

11 Eylül 2013 Çarşamba

A WITCH IN LOVE (KOREAN)





Sıradaki dizimizin adı '' A Witch in Love'' kendisi kore yapımı romantik komedi bir dizi. Tam anlamıyla bir cadı olan ana karakterimizin aşkla kendini bulmasını ve değişimini konu alır.

OYUNCULAR
Han Ga In - Ma Yoo Hee
Jae Hee - Chae Moo Ryong
Dennis Oh - Johnny Kruger
Kim Jeong Hoon - Joon Ha rolünde karşımızda


Ma Yoo Hee (Han Ga In), kendi reklam şirketi olan bir babaya sahiptir ama babası onu küçüklüğünden beri bir iş kadını olması için yetiştirmiştir, hatta sırf bu yüzden kızının ilk aşkını amerikaya okumaya yollamış ve kızından uzaklaştırmıştır. Hal böyle olunca Ma Yoo Hee’de işine daha bir sarılmış ve tam bir iş kadına haline gelmiştir. Bütün bu monotonlaşmış hayattan kurtulmak için evlilik görüşmeleri yapmaya başlar ama Ma Yoo Hee gibi kaba bir kadını kimse istemez. Diğer taraftan Jae Mo Ryong’un arkadaşı kendi evlilik görüşmesine gitmesi için ona yalvarır ve sonunda başarır. Bu Ma Yoo Hee ve Jae Mo Ryong ilk karşılaşmaları olur ki pek iyi geçtiği söylenemez.Birkaç gün sonra Jae Mo Ryong ailesinin dükkanı için motorla taşımacılık yapıyordur. Motoruyla farketmeden bir arabaya çarpar, çarptığı araba Ma Yoo Hee’nin arabasıdır, ne kadar dil döksede nafile Ma Yoo Hee nuh der peygamber demez, parayı ödemek zorundadır.
Ma Yoo Hee, parasını bu yolla alamayacağını öğrenince Jae Mo Ryong’a hizmetçisi olmayı teklif eder, tabi böyle bir şeyi teklif etmesinde hiç kimsenin böyle bir ‘cadı’nın’ hizmetçisi olmak istememesinin de büyük rolü vardır. Başka şansı olmadığını anlayan Jae Mo Ryong kabul etmek zorunda kalır.Bu hizmetçi, sahip ilişkisi içinde Ma Yoo Hee’yi gerçek bir kadına çevirecektir. Bütün bunlar yetmezmiş gibi birde aşık olur… peki bir cadı aşık olursa ne olur? Evlere şenlik dizimizi izlemeden geçmeyin derim:)


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder