English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

11 Eylül 2013 Çarşamba

FİRST LOVE OF A ROYAL PRİNCE (KOREAN)

Herkese merhabaaaaaa :) Bugün size sıcağı sıcağına ''First Love of a Royal Prince'' dizisini tanıtacağım. diziyi az önce bitirdim dürüst olmak gerekirse korkarak başlamıştım diziye çünkü internette diziyle ilgili yeterince açıklama yoktu ama iyiki izlemişim diyorum.
çünkü deli dolu, kadınlarla eğlenen, aşık olmayan ve tek bildiği para yemek olan Club July otelleri zinciri varisi olan Gun Hee deki inanılmaz değişim ve aşkı için yaptıkları beni çok etkiledi ve eğlendirdi. biraz gökten zembille inmiş gibi bir açıklama oldu sanırım neyse en iyisi ben başlayayım dizimizi anlatmaya en iyisi :)


Yu-bin adında genç,güzel,sevimli ve komik bir kızımız başrolde. Yu-bin iki senelik bir okul bitirmiş ve iyi bir iş bulamadığı için bir sandeviçcide çalışmakta. her öğlen bir şirkete yemek teslimatı yapıyor ve o şirketteki yöneticiye aşık. bir gün takı satan bir dükkana teslimat için gittiğinde bir yüzük alıyor ve aldığı yüzük karşılığında japonya seyahat çekilişine katılmaya hak kazanıyor şans bu ya çekilişin kazananı oluyor. annesine japonyaya gideceğini söylediğinde kıyamet kopuyor çünkü annesi ona görücü usulu bir randevü ayarladığını ve japonya ya gideceği gün o buluşmaya gitmesi gerektiğini söylüyor. sevimli başrolümüz buluşmaya gitmek yerine japonyaya gidiyor.japonyada ki bir otelde çalışan en yakın arkadasının yanında kalmaya. bu iki kız snowboard yaparken bir çocukla tanışıyorlar ve cocuk Yu-bin in japon olduğunu sanıyor kızlarda eğlenmek için bozuntuya vermiyorlar durumu ve Yu-binimiz Asokaya dönüşüyor. o günün akşamı kızlar otel varisi Gun Hee nin doğumgününe davet ediliyorlar ve gidiyorlar. Yu-Bin de japon taklidi yptıgı için kimono giyerek partiye katılıyor. partide onu gören Gun Hee oldukça çapkın ve asla aşık olmayan bir tip olduğundan Yu-bini de ayartmaya çalışıyor ve geceyi yu bin ile geçirdiğini idaa ediyor arkadaşlarına bunu duyan Yu-bin koreli olduğunu söyleyerek Gun Hee yi arkadaşlarının yanında rezil ediyor. Kadınlar tarafından reddilmeye ya da aşağılanmaya alışkın olmayan varis Yu-bini etkilemek için uğraşırken onu Amerikada zanneden babasına yakalanıyor.Japonya tatilleri böyle hareketliyken Yu bin koreye dönüyor. annesi görücü usulu buluşmayı tekrar ayarlıyor ve kızımız o görüşmeye gidiyor. gittiğinde birde ne görsün buluşacağı kişi meğer aşık olduğu şirket yöneticisi :) şirket yöneticisi ona ilk buluşmada pas vermiyor fakat gelen bir telefonla iş yemeğine davet ediliyor ve yanında kız arkadaşınıda götürmesi isteniyor.iş yemeğindeki yu binin yardımlarından dolayı yöneticimiz bir haftalık deneme süresi vererek kızımızı sekreteri yapıyor. yöneticimizin katıldığı bir konferansta yu bin ve gun hee tekrar karşılaşıyor ve o dakikadan itibaren gun hee yu binin yöneticiyle aralarını bozmak için çeşitli eğlenceli oyunlar oynuyor. bir haftanın bitiminde ise yöneticiye olan aşkına karşılık bulamadığı yetmiyormuş gibi sekreterlik işinede son veriliyor kızımızın. bu sırada da 3 senedir ingilizce çalışmasına neden olan hayalindeki iş olan G.O luk işini kapıyor ve Bali ye dogru yol alıyor giderkende yöneticeye bir mail atıyor. kızımızla birlikte babasından ceza alan gun hee de balide aynı otele go olark çalışmaya gönderiliyor ve maceramız başlıyor. 


Gun hee yu binle uğraşmaya ve bize komik sahneler sunmaya devam ederken yöneticimiz bir tanıtım filmi cekmek için yu binin bulunduğu oteli seçiyor ve Bali ye gidiyor. Balide bulundugu süre zarfında o da yu bine karşı birşeyler hissetmeye başlıyor ve ilişkileri başlıyor. yöneticimiz ve yu bin in aşkı fazla uzun sürmüyor yönetici aşkını ilan edip yu bin inde onunla seule dönmesini istedikten hemen sonra ailesiyle ilgili acı gerçeği ögreniyor. Club July otelleri zincirinin sahibi yani Gun hee nin babası aynı zamanda yöneticimizin öldüğünü sandığı babası olduğunu öğreniyor ve Gun hee ile arası bozulmasın diye yu bini terk ediyor. Yu binin göz yaşlarını silen ve onu eğlendirip kalbini çalmaya çalışan Gun Hee daha çok aşık oluyor kızımıza ve işler sarpa sarıyor.
Gun Hee babasının emri doğrultusunda Seule geri dönüyor ve seulde açılacak otelin başına getiriliyor Yu binden ayrı kalmaya dayanamayıp Balideki tüm Go ekibini seul oteline transfer edilmesini istiyor fakat aşk acısı ceken yöneticiyi unutamayan Yu bin seule dönmüyor. Bir kaç gün sonra yöneticen gelen telefondan sonra ayrılık nedenini öğrenme isteğiyle yanıp tutusan kızımız seule dönüyor. seulde kaldığı süre zarfında ne yapıp etsede yönetici ayrılık nedenini ona söylemiyor ve bir gün yöneticinin annesi Yu bin le buluşmak istiyor ve ona Gun Hee ile yöneticinin arasındaki bağı anlatıp aralarından çekilmesini istiyor. kızımızda herşeyi bırakıp Tahiti de ki otelde çalışmaya gidiyor. en yakın arkadaşı ve ailesi de dahil kimse nerde olduğunu bilmiyor. bunlar olurken yöneticimiz Club July oteller zincirinde annesinin zoruyla çalışmaya başlıyor ve Tahitideki otel restorasyonu için Tahitiye incelemeye gidiyor orada kızımızı görüp ondan vazgeçemeyeceğini gerçkten aşık olduğunu anlıyor. bu sırada seulde bulunan gun hee ise yandım yandım yu bin i bulmaya çalışırken tahitide oldugunu ögreniyor ve oda tahitiye gidiyor.ama tahitiye gitmesi hiç birşey ifade etmiyor cünkü kızımız coktan yöneticiyle seule dönme kararı almış oluyor. gun hee ise sonrada ortaya cıkan ağabeyine kin beslemeye devam ediyor. gel zaman git zaman yönetici ve yun bi evlenmeye niyetleniyorlar fakat olan olaylar sırasında kızımız Gun hee ye aşık olduğunu anlıyor ve tahitiye kaçan Gun hee nin peşinden tahitiye gidiyor fakar tahitide otelde onu bulamayınca tahitiden amerikaya gitmek üzere yola cıktıgını öğreniyor ve yu bin gun hee yi havalanında yakalıyor ve kavuşuyorlar :D


 yukarıda baya bir anlattım diziyi okuyunca size çok dram gibi gelebilir fakat dram kısmı son 4 bölüm ondan öncesinde ise Gun Heenin deli dolu hareketleri sayesinde bol bol eğleniyoruz ve dizi sayesinde tropik yerlere keyifli bir gezintimiz oluyor ben severek izledim umarım sizde seversiniz :)




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder