English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

27 Eylül 2013 Cuma

THE MASTER'S SUN (KOREAN)


Şimdi sizlerle paylaşacağım dizi hala yayınlanmakta olan finalini henüz yapmamış bir dizi o yüzden finali konusunda sizi bilgilendiremeyeceğim fakat dizinin konusu oyuncuları hakkında ki bilgileri bu yazımda bulabilirsiniz.


OYUNCULAR
Joo Joong Won - So Ji Sub
Tae Kang Sil - Kong Hyo Jin


Joo Joong Won hırslı ve insanlarla sadece çıkar için ilişki kuran bir şirket yöneticisidir. Gençken fidye için kaçırılmış ve o kaçırma olayında aşık olduğu kızın ölümüne tanıklık etmiştir. Yaşadığı bu travma sonrası okuma yetisini kaybetmiştir. Kız arkadaşının ölümünden babasını sorumlu tutar çünkü babasının fidye parasını ödemediğine inanır. 
Tae Kang Sil bir gün ölümle burun buruma gelmiştir ve bu olay sonrasında hayaletleri görmeye başlar. Hayaletleri görmesinden dolayı geceleri doğru düzgün uyku uyayamayan insanlarla ilişkileri çok zayıf olan bir kişiye dönüşmüştür. Fakat yaşantısı onu dahada saflaştırmıştır. Çok iyi niyetli olduğundan ona gelen hayaletlerden korksa bile hep onlara yardım etmiş yarım kalan işlerini tamamlamıştır.
Yağmurlu bir günde Tae Kang Sil eve gitmek için bir arabaya el işareti yapar o arabadada Joo Joong Won  vardır ve bu şekilde tanışırlar. İşin ilginç yanı Tae Kang Sil, Joo Joong Won a dokunduğu zaman etraftaki hayaletler yok olmakta ve huzur bulmaktadır. Gelişen olaylar sonucunda Joo Joong Won ne kadar görüşmek istemesede sürekli Tae Kang Sil ile karşılaşır ve en sonunda onun hayaletleri gördüğü gerçeğini öğrendiği yetmezmiş gibi Tae Kang Sil ona hayaletlerin varlığınıda ıspatlar. Bu andan itibaren komik bir macera başlar. Daha fazla detay veremiyorum çünkü dizi hala devam etmekte hep birlikte izleyip görelim...


DİZİ MÜZİKLERİ
Hyorin - Crazy Of You
Oh Jun Seong - Who Are U
Out Of The Ghost
This Is Me
Enjoy Party
Touch love
In Memories
Tears in Rain
Love Connection
Ghost Tango
Empty Garden
Dangerous zone
Mystery
Painful Memory
Love is like a Picture
Feather Kiss
White Flower


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder