English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

10 Eylül 2013 Salı

PLAYFUL KİSS (KOREAN)


Bir romantik komedi dizisiyle daha karşınızdayım :) sıradaki dizimiz playful kiss kendisi benim favori dizilerim arasındadır yaklaşık 5 kere izledim her izleyişimde suratımda kocaman bir gülümseme ile bitirdim diziyi eminim sizde izlediğinizde benimle aynı görüş ve düşüncelere sahip olacaksınız :) ...



BAŞROL OYUNCULARI
Kim Hyun Joong - Baek Seung Jo rolünde
Jung So Min - Oh Ha Ni


Oh Ha Ni ve Baek Seung Jo aynı liseye giden iki gençtir. Oh Ha Ni tembel, neşeli ,saf ve azimlidir.büyük annesinin deyişiyle o tam bir ''Nuhun salyangozu''dur. Baek Seung Jo ise yakışıklı,zeki,soğuk ve kendini beğenmiştir. Kızımız Oh Ha Ni senelerdir bu kibirli oğlumuza aşıktır. Baek Seung Jo hiç bir kıza pas vermez çünkü hepsinin aptal olduğunu düşür. Bir gün oh ha ni ona aşkını itiraf edecek cesareti bulur ve bir aşk mektubu yazar karşılık olaraksa mektubu okuyan Baek Seung Jo o mektuptaki yazım hatalarını düzeltip kızımıza herkesin içinde geri verir. Okul çıkışı arkadaşlarıyla birlikte evine giden Oh Ha Ni arkdaşlarıyla yemek yiyip eğlenirken birden deprem olur. olan deprem şiddetli olmamasına karşın ülkede sadece oh ha ni lerin evi yıkılır ve haberlere çıkar.ertesi gün Oh Ha Ni okula gittiginde arkadaşlarının onun için yardım topladığını görür Baek Seung Jo da para yardımı yapacakken kızımızla bir kavgaya tutuşur ve idda ya girerler. Oh Ha Ni eğer sınavda ilk 50 kişilik dereceye girerse bizim kibirli Baek Seung Jo onu sırtında taşıyarak okulda gezecektir. okul cıkışı Oh ha ni babasının erişte dükkanına gittiğinde babasının çocukluk arkasaşının haberler sayesinde babasına ulaştığını ve onlarla yaşamasını istediklerini öğrenir bunun üzerine eşyalarını toplayan Oh Ha Ni ve babası onların yanına taşınmak üzere yola koyulur. oraya vardıklarında ise hiç beklenmedik birşey gerçekleşir ve o evin aslında Baek Seung Jonun yaşadığı ev oldugunu öğrenir işte bu dakikadan sonra ikilinin maceraları başlar. Oh Ha Ni saflıgı ve büyük aşkıyla Baek Seung Jo yu kendine aşık etmek için uğraşır tam artık vazgeçtiği sırada ise Baek Seung Jo onu öperek aşklarının başlamasına izin verir. Baek Seung Jo nun annesi ise Oh Ha Ni ye kendi oğullarından daha düşkündür ve onun Baek Seung Jo ile evlenmesini herseyden çok ister ve onları evlendirmek için elinden geleni ardına koymaz.
Arada yaşanan komik olayları ve aşk dolu sahneleride anlatmak isterdim fakat o güzel sahneleri anlatacak kelime bulamıyorum benden size bir tavsiye mutlaka ama mutlaka izleyin. Oh Ha Ni nin saf aşkına ve Baek Seung Jo nun yakışıklılığına hayran kalmamanız imkansız.
Söylemek istemesemde genede söyleyeceğim korkmayın mutlu sonla biten bir dizi. Üstelik dizinin finalinden sonra bi kaç tanede özel bölüm var ki onların hayatlarını düğünden sonra nasıl geçirdiklerini bilesiniz diye hazırlanmış hayranlıkla izleyeceğinize eminim... :)) 
















Hiç yorum yok :

Yorum Gönder