English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

10 Eylül 2013 Salı

LİE TO ME (KOREAN)


Gong Ah Jung, kuaförde eski bir arkadaşıyla karşılaştığında nüfuzlu bir aileden seçkin bir CEO olan Hyun Ki Joon ile evli olduğunu söyleyince bir yalan ağının ortasında kalır.
Bu haber çok geçmeden yayılır ve herkes bunu konuşmaya başlar. Ki Joon ortadaki yalanı düzeltmek için Ah Junga ulaşır fakat her düzeltmeye çalışışında işler çözülemeyecek kadar karışık bir hal alır. En sonunda durumun geçici olduğuna ikna olur ve Ah Jung un oyununa dahil olmayı kabul eder. Fakat aşk onları hazırlıksız yakalar.İlişkileri Ki Joon’un eski nişanlısı ve erkek kardeşinin yakın arkadaşı Oh Yoon Joo tekrar Ki Joon’un hayatına girdiğinde daha da karmaşık hale gelir. Farkına varmadan birbirlerine aşık olan bu ikili yalan olan ilişkilerini bu sefer gerçeğe dönüştürmek için uğraşırlar. Ki Joon bunu başardıgında iş için ve kendi benliğini bulmak istediği için Gong Ah Jungun tasınma isteğiyle karşılasır işte o zamanda onu evliliğe ikna etmek için çabalamaya başlar evliliğe ne yaparsa yapsın ikna edemesede ilişkileri tam gaz aşk dolu devam eder sonu mutlu biten şeker tadında bir dizimiz daha sizlerin huzurunda. 


Yukarıdaki fotoğrafta size karakterler arasındaki baglantıyı göstermek istedim biraz karışık gibi gözüksede diziyi izledikçe bağlantılar daha net bir şekilde oturacaktır... :)


Aşk sizin beklemediğiniz bir anda kapınızı çalar ve ufak bir yalanla başlayan hikaye sizi sonsuz aşk yolculuğuna çıkartacak... ;)


OYUNCULAR
Yoon Eun Hye - Gong Ah Jung
Kang Ji Hwan - Hyun Ki Joon
Sung Joon - Hyun Sang Hee
Hong Soo Hyun - Yoo So Ran
Jo Yoon Hee - Oh Yoon Joo




DİZİ MÜZİKLERİ

01. Impudent Lies - Heo Ga Yoon (4Minute)
02. Impudent Lies (Inst.) - VA
03. 3!4!0! - Heo Ga Yoon (4Minute)
04. 3!4!0! (Inst.) - 자두
05. Midnight Passes - Kim Hyun Joong
06. Midnight Passes (Inst.) - VA
07. This is Really Goodbye - M To M
08. This is Really Goodbye (Inst.) - VA 
09. I Belong To You - MBLAQ
10. You Are My Love - 김연우 (Kim Yeon Woo)
11. You Are My Love (Inst.) - VA 



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder