English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

17 Eylül 2013 Salı

BOYS OVER FLOWERS (KOREAN)

İşte beklenen an geldi... Çok uzun zamandır sizlerle paylaşmak istediğim fakat kendime sakladığım bir diziydi 'Boys Over Flowers'. Türkiye'de çok fazla hayranı olan bir dizi kendisi bunun nedeni ise Trt okul tarafından türkçe dublajlı olarak yayınlanmış olması.
Dizideki erkeklerin yakışıklılığına dicek yok ama asıl kıza şahsen ben çok gıcık kapıyorum sizde izlediğinizde göreceksiniz zaten o güzelim erkekleri nasılda üzüp birbirine düşürüyor çok ayıp valla... Daha fazla sizi merakta bırakmak istemiyorum ve dizi anlatımına geçiyorum buyrunuz efendim...



OYUNCULAR
Ku Hye Sun
 Lee Min Ho
 Kim Hyun Joong
 Kim Bum
 Kim Joon
  Kim So Eun


Geum Jan-di bir kuru temizlemecenin dik başlı kızıdır. Bir gün Shinhwa lisesine teslimat yaparken kabadayıların hedefi olan bir öğrenciyi intihar etmekten kurtarır ve bu prestijli okuldan burs kazanır.Shinhwa okuluna yazılır ama sığ, züppe sınıf arkadaşlarına katlanamamaktadır; özellikle de kötü şöhretli F4 grubuna… Zengin, yakışıklı ve kibirli Goo Jun-pyo, Yoon Ji-hoo, So Yi-jung ve Song Woo-bin'den oluşan bu grup okulun krallarıdır. Jan-di dışında öğretmenler bile onlara karşı duramamaktadır. Kabalıklarına kızan Jan-di F4'ün lideri Jun-pyo'ya çıkışır ve başına bela alır. Kibirli ve ısrarcı Jun-pyo, Jan-di'ye aşık olur ama Jan-di sessiz ve hassas Ji-hoo ile yakınlaşmaktadır.Jun-pyo ısrarlı ve pes etmeyen bir şekilde Jan-di nin kalbini kazanmaya çalışır.
Goo Jun-pyo F4 grubunun lideri, zengin ve güçlü Shinhwa şirketinin de varisidir. Shinhwa lisesinin en popüler ve güçlü grubu olan F4'ün lideri olarak kabadayılıklarına karşı duran Geum Jan-di ile uğraşmaktadır ama sonuçta ona aşık olur. Ailesi ülkedeki en zengin ve elit ailelerden biridir.
Yoon Ji-hoo F4 grubunun bir üyesi ve eski Kore başkanının torunudur. Müzikteki yeteneği Jan-di'nin dikkatini çeker ve Jan-di ondan hoşlanmaya başlar. Yaşadığı bir trafik kazası nedeniyle araçlara karşı bir fobisi vardır. Başlangıçta Min Seo-hyun'a âşıktır ama sonunda Jan-di'ye aşık olur ve onun koruyucusu gibi davranmaya başlar.So Yi-jung F4 grubunun Kazanovasıdır. El sanatlarında yeteneklidir ve ailesi şehrin en büyük sanat müzesinin sahibidir. Chu Ga-eul'a açık olduğunu anlayınca çapkınlıklarına bir son verir. Jan-di'ye karşı özel duygular beslemez ama onunla yakınlaşır ve iyi arkadaş olurlar.Song Woo-bin da F4 grubun un Don Juan'ı olarak anılmaktadır. Ailesinin başarılı bir inşaat şirketi vardır ve yeraltı organizasyonlarıyla bağlantıdadırlar. O da ilerleyen zamanlarda Jan-di ile arkadaş olur ve onu korur.Chu Ga-eul, Jan-di'nin en yakın arkadaşıdır ve onunla bir yemekçide çalışmaktadır. Kendisini aldatan eski arkadaşını unutmasına yardımcı olan So Yi-jung'ye aşık olur. Tüm bu olanlardan sonra eğlenceli komik bir o kadar eğlenceli dizimiz Jun-pyo ve Jan-dinin birlikteliğiyle son bulur. Jan-di doktor olur ve mutlu son...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder