English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

15 Eylül 2013 Pazar

BABY-FACED BEAUTY (KOREAN)

 Sıradaki dizimiz Baby-faced Beauty adında çok tatlı bir romantik komedi dizisi. Tüm kadınlar her zaman genç gözükmek ister
ve başrol oyuncumuz genç bir kızın yüzüne sahiptir ve modacı olmak ister. Bu isteği uğruna bir çok zorlukla karşılaşır. Kısacası güzel ya da genç olmak hayatınızı kolaylaştırmaz teması üzerine kurulu bir dizimiz :)

OYUNCULAR
Jang Na Ra - Lee So Young rolünde
Choi Daniel - Choi Jin Wook rolünde
Ryu Jin - Ji Seung Il rolünde
Kim Min Seo - Kang Yoo Seo rolünde karşımızda


Girişte zaten azcık da olsa kızımızın durumundan bahsetmiştik. Lee So Young modacı olmak isteyen fakat iş yerinden kovulmuş tatlı sevimli ve azimli bir kızdır. kötü bir okul geçmişine sahiptir ve işten kovulduktan sonra bir çok yere başvurmuş fakat iş bulamamıştır. sonunda bir iş bulur fakat kı kardeşi oradan bir elbise calar ve onu bulmak için gittiği barda Choi Jin Wook ile tanışır.
Choi Jin Wook yıllık geliri milyonlarca dolar olan ünlü Jokbal restoranın varisidir. Ama babasına karşı gelir, ailesini ve evini terk eder. Başka bir şirketin moda departmanında çalışmaya başlar.
Bir gün Lee So Young kız kardeşinin yerine geçer ve onun yerine part time bir şirkette çalışmaya başlar ve arkası kesilmeyen eğlenceli olaylar başlar :)
Yaşını göstermeyen Lee So Young bir sürü zorlukla karşılaşır. Kardeşinin yerine geçtiği öğrenilir fakat moda konusunda fazlasıyla yeteneklidir. Bu sayede kötü kızımız onun basarısını ne kadar engellemeye çalışsada başaramaz ve mutlu sonla biten eğlenceli bir dizimiz daha bitmiş olur. 
Çok fazla gelişme konusunda detay vermiyorum bu sefer niye diye sorarsanız ben eğlenceyi ve kızımızın yeteneğini nasıl anlatacağımı bilemedim :D siz izleyin ve görün şimdiden iyi eğlenceler diliyorum :)))



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder