English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

11 Eylül 2013 Çarşamba

MY PRINCESS (KOREAN)



Şimdi ki dizimizin adı ''My Princess'' hepimizin zamanında prenses olma hayalleri olmuştur. Bu dizide de prenses olduğundan bir haber yaşayan baş rol oyuncumuzla prensesliğe ve aşka doğru yelken açıyoruz.


OYUNCULAR
Kim Tae Hee - Lee Sul rolünde (prenses)
Song Seung Heon - Hae Young rolünde (diplomat)
Ryu Su Yeong - Nam Jung Woo (üniversite hocası)
Park Ye Jin - Yoon Joo (müze müdürü)

Gelelim dizimizin spoiler dolu özetineeeee :) Lee Sul üniversiteye giden aynı zamanda da para kazanmak için çeşitli işlerde part time olarak çalışan prenses olduğundan bir haber yaşayan bir kızımız. Babasının çocukken hemen geri döneceğini söyleyip dönmemesinden dolayı her zaman gülen biri çünkü bir gün babasının onu bulacagına ve bulduğunda da onun gülüşüne hayran kalıp bir dha onu bırakmayacağı inanısına sahiptir. 5 yaşından öncesini hatrlamamaktadır cünkü yaşadığı bir tramvadan dolayı hafızasının o kısmını kaybetmiştir. Bir taraftanda üniversitedeki hocasına aşıktır.
Hae Young ise bir diplomattır aynı zamandada Daehan Group un tek varisidir. Yoon Joo ya karşı ilgisi vardır. Kendini beğenmiş bir kişiliği vardır. Dedesinin inancı için bir gün Lee Sul u bulma görevi verilir ona ve Lee sulu hasta dedesini mutlu etmek adına bulur. ilk başta onu halası zanneder dedesinin kızı olduğunu düşündüğü için aradığını düşünür. fakat kızımızı dedesinin yanına götürdüğünde ortaya cıkarkı aslında Lee Sul prensestir ve babası Hae Young un dedesinin onu tahta geçirme sevdasından kaçarken geçirdiği bir kaza sonucu ölmüştür.
İlk başlarda kızımız prensesliğini kabul etmesede daha sonra duruma alışır ve prensesliği kabul eder fakat Hae Young onu prenses yapmak istememktedir çünkü eğer kraliyet sistemi geri dönerse dedesi tüm servetini kraliyet vakfına bağışlayacaktır.Ancak prensesin bulunduğunu öğrenen tüm ülkelerden tebrik ve destek gelmeye başlayınca iyi eğitim görmüş her konuda bilgili ve sertifikalı olan diplomatımız prensesi eğitmek üzere görevlendirilir veeeeee her dakika prensesle ilglenmesi onun iyi niyetinden, saflığından etkilenmesi için yetmiştir. ikili birbirlerine aşık olur kızımız üniversite hocasına olan aşkından vazgeçer diplomatik meselelerden dolayı bi süre ayrı kalsalarda kızımız Hae Youngu beklemekten vazgeçmez ve sonunda kavuşurlar.
Kısacası bu dizi sıradan bir kızın prensese dönüşümünü ve gerçek aşkını buluşunu anlatan eğlenceli komik bir yapımdır...:)


Buyrun aşağıdaki resimlerde diziden bi kaç kareeee :)




Hiç yorum yok :

Yorum Gönder