English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

10 Eylül 2013 Salı

ARANG AND THE MAGİSTRATE ( KOREAN)



 Sıradaki dizimiz Arang and the Magistrate kendisi azcık fantastik azıcık romantik azıcık komik kısacası ortaya karışık içinde ne ararsanız bulabileceğiniz bir dizi.Joseon Hanedanlığı döneminde bir kadın hayalet (Shin Min Ah), ki o öldürüldü, hükümet memuru olan (Lee Joon Gi)'ye görünür ve katilinin cezalandırılması için ona yalvarır.
Daha sonra hükümet memuru dileği gerçekleştirmek için çalışır,bu kısa ve heryerde yazan özetiydi. şimdi ben bir kaç eklemeyle azıcıkta spoiler vererek bunu genişletip sizleri aydınlatıyım.Joseon döneminde ahiret ve dünya arasındaki duvarın yıkılmasıyla tüm hayaletler dünyaya kaçıyor. ölüm melekleriyse onları toplayıp gökyüzü veya yeraltı krallıklarına götürmekle yükümlü. Gel gelelim iclerinden bir kişi yani bizim sevimli kızımız öldüğünde ölüm meleği onu götürürken ölüm meleğiyle arasında bulunan ip kendiliğinden açılıyor ve kızımız dünya da kalıyor. fakat kızımız nasıl ve neden öldüğünü hatırlamadığı gibi kendisiyle ilgili adı da dahil olmak üzere hiç bir şeyi hatırlamıyor. ve hayaletler arasında bakire ölenlere arang diye seslenildiği için ona bu ismi veriyorlar. bir gün gene ölüm meleklerinden kaçarken yağmur bastırıyor ve ıslanmamak için bir klübeye giriyor ve orada hükümet memuruyla karşılaşıyor ve onun onu görmediğini düşünerek davranıyor.memurumuzunda orda bulunmasının tek sebebi ise annesini bulmak istiyor olması ve annesine verdiği tokanın arangda olduğunu fark etmesiyle önce arangın katilini bulmak için çabalıyor bu sayedede arangın ona yardım edeceğini umuyor ve böyle bir başlangıctan sonra arkası kesilmeyen olaylar zinciri başlıyor ben keyifle izledim sizinde keyifle izleyeceğinizi düşünüyorum... :)





Yukarıdaki üç resimi dizinin fanlarının kurduğu siteden aldım baştan söyleyeyim :) umarım bu resimlerde sizlerin zihninde az da olsa dizinin karakterleriyle ilgili bir fikir olusturur :)


 Bu resimdede daha detaylı karakter bilgisi verilmekte yeppudaa . com sitesine teşekkürü bir borç bilirim :)


Bu da dizinin bir başka afişi... :)  See u soon :)



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder