English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

9 Eylül 2013 Pazartesi

YOU'RE BEAUTİFUL (KOREAN)


Eveeeeet sizlerle ilk olarak benim en çok sevdiğim,sıkılmadan 10 kere izlediğim bir dizi olan ''You are beautiful'' dizisini paylaşmak istiyorum. öncelikle oyuncuları hakkında sizi biraz bilgilendireyim istediğimden aşağıdaki resmi paylaşmak istedim çünkü bu resim oyuncuların genel özelliklerini yeterince açık bir şekilde gösteriyor.

Go Mi Num ve Go Mi Nyu rolünü oynayan Park Shin Hye ın maşallah çok güzel dizileri var onlarıda daha sonra sizlerle paylaşacağım ama önce bu dizideki halinden biraz bahsedeyim
 (erkek hali: Go Mi Num ; kız hali: Go Mi Nyu) azcık saftirik,ikiz erkek kardeşiyle birlikte yetimhanede büyümüş daha sonra erkek kardeşiyle yolları ayrılmış hiç ummadığı bir anda erkek kardeşinin ünlü müzik grubu A.N.JELL a katılacağını fakat bir süre tedavi görmesi gerektigini ve bu süre zarfında onun yerine geçmesi gerektiği gerçeğiyle karşı karşıya kalıyor.İlk başta istemesede daha sonra klisedeki baş rahibeyle olan konuşmasından sonra kız olmaktan vazgeçip erkek kılığında bu müzik grubuna bir süreliğine dahil oluyor ve arka arkaya gelişen olaylarla komediye,aşka ve gözyaşına doyuruyor bizi.
 Jang Geun Suk yani namı diyer ''Asya Prensimiz'' ise dizide huysuz,temizlik hastası bir karakter olan Hwang Tae Kyung u canlandırıyor. anne sefkatinden yoksun büyümüş olan tae kyung sevgisizliğini etrafındaki insanlara karşı soğuk ve sevgisiz davranarak gösteriyor gel gelelim dizi bu ya Go Mi Num ı ilk başta grupta istemesede yazdığı şarkı için inanılmaz büyülü bir ses olduğunu düşündüğü Go Mi Num a katlanmak durumunda kalıyor ve asıl erkek olarak dizideki yerini alıyor.ikinci bölümde onun kız olduğunu öğrensede Go Mi Num ın yalvarışları ve annesini bulma hayalinden kaynaklı olarak kimseye birşey belli etmiyor onu kendi haline bırakıyor yalnız tek bir şartı var o da go mi numın başına bela açacak ya da onu zorda bırakacak işlere kalkışmaması ve annesini bulur bulmaz gruptan ayrılması. Tabi işler umduğu gibi gitmiyor Go Mi Num saflığı nedeniyle başına bir sürü bela açmakla yetinmeyip bir de kendisine aşık ediyor. daha ilerleyen bölümlerde ise Tae Kyung un annesi olan ünlü şarkıcının Go Mi kardeşlerimizin babasının eski aşkı olduğu ve anneleriyle ayrılmasına etken olan kişi olduğu ortaya cıkıyor.
Lee Hong Ki ise diziye inanılmaz güzel bir hava katıyor. sevimli, neşeli , sevgi dolu bir karakter en komik anlarıysa Go Mi Num ın gay olduğu düşüncesiyle kafasında kurduğu senaryolar.Onun kız olduğunu en son öğrenen karakterimiz fakat dizideki yapısı gereği o kadar neşeli ve sevgi dolu ki jeremyi izlediğiniz her sahnede yüzünüzde hafif bir tebessümle izleyeceksiniz.
CNBLUE grubunun üyesi olan Jung Yong Hwa ise dizimizdeki ikinci aşık erkek:) Go Mi Num ın kız olduğunu daha ilk bölümden anlıyor ve hayatındaki sıradanlıktan sıkıldığı için kimseye bunu söylemiyor bir süre sonra ise Go Mi Num a aşık olduğunu fark ediyor açılmak için her türlü romantik girişiminde karşısına engeller çıkıyor ama sonuna kadar Go Mi Nyu koruyup kolluyor.
Romantik komedi tarzındaki bu dizi finalini de beklendiğinden çok daha iyi sağlam bir finalle yapıyor. Go Mi Num ve Tae Kyung kavuşuyor ve hep akıllarınızda yer edecek şarkılar,sahnelerle veda ediyor...
Kısacası konusu ilk başta saçma ya da olasılıksız gelsede dizi sizi kendisine bağlıyor ve yüzünüzde kocaman bir gülümsemeyle hayatınıza renk katıyor.





DİZİNİN MÜZİKLERİ
1. Still / As Ever - Lee Hong Ki
2. Descend From the Sky - Miss $ ft. Oh Won Bin
3. Without Saying - Park Shin Hye
4. Promise - A.N.JELL
5. Fly to the Moon - Jang Geun Suk
6. Pauper - Go Mi Num
7. Genie - Girl's Generation
8. What Should I Do - Jang Geun Suk












Hiç yorum yok :

Yorum Gönder