English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

9 Eylül 2013 Pazartesi

SECRET GARDEN (KOREAN)

 Şimdi ikinci sıradaki dizimizzze geldi sıra ''Secret Garden'' adındaki kore yapımı eğlenceli bir başka dizi daha... Bu dizimizin konusuda her zamankinden farklı başroldeki iki karakterin ruhlarının yer değiştirmesiyle başlayan romantik komedi tarzında bir dizi. Diğer dizilerde olduğu gibi bu dizidede onların aşkını baltalamak isteyen karakterler olduğu gibi kavuşmasına yardımcı olan karakterlerde mevcut.


Hyeon Bın dizimizde Kim Joon Woon karakterini canlandırıyor. bu karakter zengin bir ailenin çocugu amerikada eğitim görmüş kibirli kendini çok seven ve kuzeni Oska yı çekemeyen bir karakter. iş yerinde ise söyleneni her zaman sorgulama özelliği var klasik sorusu '' En iyisi bu mu emin misin?'' ve birisine jest yaptığında ise '' Cemiyet liderleri bu şekilde davranır.'' diyerek kibrini ön plana çıkartıyor. Ana karakterdeki kızımızla tanışması bile olay (dizinin sonlarına doğru ikilinin geçmişten tanıştıkları ortaya çıkıyor) ikilinin diyalogları gülme krizine sokuyor.




Gelelim asıl kızımıza Gil Ra Im rolünde Ha Ji Won bulunuyor. fakir ama çalışkan olan bir kızımız kendisi. geçimini dublörlük yaparak kazanıyor. annesiz büyümüş itfaiyeci olan babasını ise 17 yaşındayken bir yangında kaybetmiş.gururlu,dürüst, güler yüzlü, yardımsever biri. dizide kim joon woon karakteriyle atışmaları tam evlere şenlik klasik repliği ise ''Ölmek mi istiyorsun?'' diyerek kim joon woona tekme savurması :D zaten bu sayede kendini begenmiş kim joon woon u yola getiriyor ne demişler deli deliyi görünce çomağını saklarmış :) bunun dışında tam bir Oska hayranı. Oska ile dublörlük yaptıgı bir filmin setinde ilk kez tanışıyorlar ve kızımız kim joon woona tutulmadan önce oska ya inanılmaz bağlı :)
bu diziyle ilgili spoiler vermesine veririm ama o zaman dizinin heyecanı kaçar diye düşündüğümden çok detaya girmeyeceğim şimdi diye bilirsiniz diğer dizide verdin onda heyecan yok muydu ondada heyecan vardı fakat verdiğim spoilerlar dışında diziyi götüren olaylarda mevcuttu bu dizideki verilecek esas spoiler içilen iksir hakkında ve ben bunu söylemeye pek niyetli değilim izleyin ve iksirin sırrını keşfedin... :)
finaline gelecek olursakta sadece rahatlatmak amacıyla söylüyorum mutlu sonlu bir dizi emin olun kavuşuyorlar öyle ya da böyle kavuşup hepimizi rahatlatıyorlar hatta sadece kavuşmakla kalsalar iyi yaramaz mı yaramaz ama bir o kadarda şirin çocukları bile oluyor benden söylemesi :D



DİZİ MÜZİKLERİ
01. 그 여자 - Baek Ji Young
02. 너는 나의 봄이다 - Sung Si Kyung
03. 이유 - Shin Yong Jae (4MEN)
04. Here I am - 4Men, Mi
05. 나타나 - Kim Bum Soo
06. 한 여자 - Bebe Mignon
07. 못해 - Mi
08. 상처만 - BOIS
09. 나타나(ballade ver.) - Yoari
10. You are my everything - Jung Ha Yoon
11. 그 남자 - Baek Ji Young























Hiç yorum yok :

Yorum Gönder