English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

15 Eylül 2013 Pazar

NINE:NINE TIMES TIME TRAVEL


Şimdi sizlere öyle bir diziyi anlatacağım ki aklınız hayaliniz almayacak. Almayacak diyorum çünkü şahsen ben izlerken her sahnesinde her bölümünde ayrı bir şok yaşadım.
Diziyi izlerken benden çıkan sesler ''yok artık'' ''yuh'' ''daha neler'' ve benzeriydi.Dizinin kurgusu tam anlamıyla mükemmel,verdiği mesaj deseniz o ayrı bir güzel. Dizinin verdiği mesaja gelince de kısaca şöyle açıklayabilirim hayat her zaman yaşanması gerektiği gibi yaşanır geçmişe dönme şansınız olsa bile hiç bir şey istediğiniz gibi olmaz o yüzden keşkelerinizden kurtulun ve hayatın size sunduğu herşeyle mutlu olmayı öğrenin.


OYUNCULAR
Jo Yoon Hee - Joo Min Young rolünde
Lee Jin Wook - Park Sun Woo rolünde
Jun Noh Min - Park Jung Woo rolünde
Yun Je Wook - Kim Bum Suk rolünde



Park Sun-Woo hastane sahibi bir babanın ikinci oğludur.Babası o daha liseye giderken hastanede çıkan bir yangından sonra vefat etmiştir.Annesi bu olaydan sonra konuşamaz ve yürüyemez olmuştur ve bir bakım evimde bakılmaktadır.Abisi ise doktorluk okumasına rağmen mesleğini yapmayan ,orda burda dolanan bir gezgin olmuştur.Park Sun Woo ise haber spikerliği yapmaktadır.Beyninde tümör olan Park Sun Woo'nun yaşaya bileceği kısa bir zamanı kalmıştır.

Abisi bir gün Park Sun Woo'ya gelerek herşeyi eski mutlu günlerine döndürebilecek bir yol bulduğunu bunun için biraz paraya ihtiyacı olduğunu söyler, kardeşinden para ister.Ve bu olaydan  bir süre sonra Pokhara'da  cesedi bulunur,elinde bir tütsü çubuğuyla.

Joo Min-Young ise yıllardaır  Park Sun Woo'ya aşık olan ,ayni haber ajansında çalışan sevimli sıcak kanlı ve neşeli bir kızdır.Park Sun Woo da onu sevmesine rağmen henüz ona açılamamış kanser olduğunu öğrendikten sonra da aşkını dile getirmekten vazgeçmiştir.

Abisinin naaşını almak için Pokhara'ya giden Park Sun Woo orada başka bir şey keşfeder..Abisinin elinde tuttuğu tütsü çubuğunu yaktığında ,30 dakikalığına zamanda yolculuk ettiğini bundan 20 yıl öncesine geri döndüğünü farkeder. Geri kalan tütsü çubuklarını da bulan Park artık geçmişe dönerek birçok olayın akışını değiştirecek ve kaderinde bazı değişiklikler meydana getirecektir.Bu değişiklikler sonucu sevdiği kızın da amcası olarak bulacaktır kendini.Sadece olay bununla kalmayacak ve annesinin neden hastalandığını ve babasının cinayetinin nedenini öğrenecektir.
Final ise karakterimizin hayatının başa dönüşüyle bitecektir.Fakat bana sorarsanız final pek tatmin edici değildi ama genede diziyi izlerken gerçekten çok zevk aldım umarım sizde izlerken benim kadar keyif alırsınız...



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder